CIMG9467

Savrijemeni način života, statični poslovi, dugo sjedenje pred računarom i televizorom i slabo kretanje utiču negativno na svakoga pa i na djecu i omladinu sa smjetnjama i teškoćama u razvoju i dovode do gubitka kondicije, apatije i gojaznosti. Stoga je neophodno vježbanje.

CIMG8995NOVO, domaćinstvo - u okviru koga ćemo učiti kako se bezbedno rukuje aparatima u domaćinstvu, održava čistoća stambenog prostora, ali i kako se odvaja otpad u domaćinstvu, osmišljava kućni budžet...

Praznici su za nama, a u Novoj šansi se rade pripreme za nastavak održavanja radionica. Od ove godine počinjemo sa pedagoškim radionicama. Upućujemo poziv volonterima da nam se pridruže, biće po nešto za svačiji ukus. Dobro došli !

Galerija fotografija Nastavak radionica možete pogledati na našoj Facebook stranici.

CIMG8914Prošle nedelje Nova šansa u Novom nastavila je sa radionicama u novom prostoru koji se nalazi u prizemlju Novljanke.

 

U okviru radionice "Vršnjačka podrška" volonteri su predložili organizovanje karaoke takmičenja. Naravno, odmah smo prionuli na posao i organizovali prve karaoke.

nove radionice

 

 

 

 

 

 

 

 

 

U subotu, 01. oktobra 2014. održan je sastanak Nove Šanse u Novom sa roditeljima, decom, predavačima i volonterima na kome su dogovorene nove radionice koje počinju u četvrtak, 09. oktobra 2014. godine.